Adnan Fassi

Aporta veu i lletres, és l´impulsor del projecte. Partint del hip-hop, al llarg de la seva trajectòria ha mostrat diversos treballs de mirada oberta i connexions eclèctiques: Adnan beu de múltiples fonts musicals i culturals, i alhora mostra una més que interessant capacitat per a dotar d’un sentiment i relat autèntic les seves cançons. Textos -en dariya, castellà i català- que ens acosten a la filosofia urbana i de barri, camins de vida on poder trobar-se i compartir, referències a la literatura, tot cercant crear el seu propi estil i el seu propi llenguatge. 

 

Marçal Muñoz

Marçal Muñoz (TrumpetXal) és trompetista, percussionista, dj, compositor i productor. Va estudiar la carrera de trompeta de música moderna a l'escola superior de música ESMuC de Barcelona, i ha tocat amb una gran varetat i quantitat de formacions, a més de participar en més de trenta treballs discogràfics editats col.laborant amb una amplíssima varietat d'artistes.

 

Des de fa deu anys forma part de la mítica banda Fundación Tony Manero, és component de la Always Drinking Marching Band, la recentment formada Rolling Vibes Collective, la vanguardista BEO Big Band i, el 2018, es va sumar al projecte Pinan 450f com a multiinstrumentista, compositor i productor.

 

Olushola Arowoshola

Des de petit va començar a tocar gran varietat d'instruments, com la percussió, el piano i el seu instrument principal, el baix.

Té una gran trajectòria tocant en diferents agrupacions tant a Nigèria, el seu país d'orígen, com a Europa, experimentant amb multitud d'estils musicals que passen pel jazz, funk, pop, experimental i tradicional.

© 2020 by Pinan